Καινούργιου: «Σφαγή» με Κωνσταντάρα στο Χ-«Εκτοξεύεις τόνους κακίας»

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Τα «μαχαίρια» ακόνισαν για ακόμη μια φορά - διαδικτυακά ωστόσο - η Κατερίνα Καινούργιου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου στην εκπομπή «I Love ΣουΚού».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος ερωτήθηκε για το αν θα συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», σε περίπτωση που ξεκαθάριζαν τη μεταξύ τους κόντρα.

«Όχι, δε θέλω να παίρνω πίσω πράγματα που έχω πει. Δεν τα είπα εν βρασμώ. Αν δε είχα καμία άλλη δουλειά και μου γινόταν πρόταση θα έκανα μία άλλη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πυροδοτώντας μια νέα διαδικτυακή κόντρα.

Ο νέος σκληρός «διάλογος» Καινούργιου - Κωνσταντάρα

Σχεδόν αμέσως, κάποιος χρήστης μετέφερε τις δηλώσεις του στην Κατερίνα Καινούργιου, με εκείνη να απαντάει σε έντονο ύφος και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μπαίνει αυτοστιγμεί στην κουβέντα.

Καινούργιου: Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;. […] Δε θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους.

Κωνσταντάρα:  Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς, δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι.

Καινούργιου: Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.