Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το κατά πόσο της... λείπει από το πάνελ της εκπομπής της, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του Mega.

Ως γνωστόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποχώρησε με... περίεργο τρόπο από τον Alpha, προκειμένου να μεταπηδήσει στο OPEN για το TV Queen.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε αν της λείπει από την εκπομπή, απάντησε:

 «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει από την εκπομπή για τον εξής λόγο: Διότι τον τελευταίο καιρό έτσι, όπως είχαν γίνει τα πράγματα, νομίζω ότι κι ο ίδιος είχε κουραστεί. Και εφόσον υπήρξαν αυτές οι εντάσεις, προφανώς και ο Ανδρέας δεν περνούσε καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος δεν περνάει καλά, με το ζόρι...».

Και πρόσθεσε:

«Θέλω να είναι καλά, τον αγαπάω, τον θαυμάζω, τον ευγνωμωνώ και ήταν μεγάλη μου τιμή. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να τεντώνεται, να ξεχειλώνεται και να φτάνει στα άκρα».

Σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία στο μέλλον, η Καινούργιου είπε:

 «Ποτέ μην λες ποτέ! Αλλά στην παρούσα φάση με τις δεδομένες συνθήκες κι έτσι όπως κουράστηκε και ο ίδιος νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος. Ο Ανδρέας θα κάνει άλλα πράγματα, εγώ συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω... Για ποιον λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση αν κάποιος δεν περνάει καλά και δεν είναι ευχαριστημένος;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.