Καινούργιου: «Έχω κλάψει πολλές φορές με σχόλια για την εμφάνισή μου»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Στα ποικίλα και κυρίως αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ματούλα Ζαμάνη για τα κιλά, με αφορμή το γεγονός ότι έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία, πετώντας στη στο κοινό, αναφέρθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Super Katerina» και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να κρίνεται κάποιος αρνητικά για την εξωτερική του εμφάνιση.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση σχετικά, λέγοντας πως και η ίδια έχει νιώθει άσχημα από αντίστοιχα σχόλια που εισέπραξε στο παρελθόν για την εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, Καινούργιου είπε:

«Το δεύτερο κομμάτι (σ.σ. τα κιλά) δεν είναι θέμα συζήτησης η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου. Στο διαδίκτυο κρύβεσαι πίσω από ένα κινητό και κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, στην τηλεόραση έχουμε πρόσωπα που σχολιάζουμε. Αν κάποιοι άνθρωποι σχολίασαν αρνητικά την εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης τραγουδίστριας ή μιας παρουσιάστριας από ό,τι άκουσα, είναι λάθος. Είναι εγκληματικό. Μπορεί ο άνθρωπος που έχει δεχθεί το σχόλιο, να κάνει κακό στον εαυτό του και να πάει στο σπίτι του και να κλαίει», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου, υπογράμμισε:

  «Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο και σας μιλά ένας άνθρωπος που έχω γυρίσει πολλές σπίτι μου κι έχω κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή μου. Ειδικά στο παρελθόν πάρα πολύ, αλλά τώρα τα έχω ξεπεράσει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.