Καινούργια αρχή στον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023


Με πολλά νέα παιδιά αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου και όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι η πιο δύσκολη αρχή στην ιστορία της ομάδας.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Aγίου Αντωνίου Αστέριος Ζαρογιάννης είπε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: «Κάναμε φέτος μια καινούργια αρχή με νέα παιδιά. Προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία γιατί είναι κέρδος για αυτά. Πιστεύω ότι από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα έχουμε βελτίωση και πάμε καλά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο». 

Παίκτες του Ατρόμητου τόνισαν: Θεόφιλος Ζιγκιρίδης: «Εχουμε μια νεανική ομάδα και παλεύουμε για το καλύτερο. Όλα τα παιδιά είναι από το χωριό. Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε». 

Ο Νίκος Παναγιωτίδης τόνισε: «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι. Μπορούσαμε και έπρεπε να νικήσουμε. Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο και καλά Χριστούγεννα».

 Ο Αλέξανδρος Καλαιτζίδης επισήμανε: «Ηταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κυνηγάμε γιατί είναι στα μέτρα μας. Αδρανήσαμε στην τελευταία φάση και μας ισοφάρισαν. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο».

 Ο Θ. Ζιγκιρίδης επισήμανε: «Εγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το κυνηγήσαμε και κάναμε την ανατροπή. Αδρανήσαμε στο δεύτερο γκολ, παρόλα αυτά προηγηθήκαμε ξανά με 2-3 αλλά στην τελευταία φάση σταθήκαμε άτυχοι και μας ισοφάρισαν. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο». 

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χρήστος Γεωργιάδης τόνισε: «Είναι η πιο δύσκολη αρχή στην ιστορία της ομάδας καθώς απαρτιζόμαστε διοίκηση και παίκτες από νέα μέλη. Στόχος μας είναι η παραμονή και η εξέλιξη των νέων παιδιών. Ελπίζω ο Ατρόμητος να βρεθεί στη θέση που του αξίζει. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία, χωρίς τραυματισμούς και μόνο αγάπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.