Ποιο ελληνικό νησί διάλεξε η Αν Χάθαγουεϊ για τις διακοπές της

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ. 

 Σύμφωνα με τη Daily Mail, αλλά και με σχετικές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, η Αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται στην Ύδρα παρέα με τον σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν, και τους δύο γιους τους - τον 8χρονο Τζόναθαν και τον 4χρονο Τζακ. 

 Η Αν Χάθαγουεϊ και η οικογένειά της απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στο γραφικό ελληνικό νησί, ενώ η ηθοποιός απαθανατίστηκε και στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, με την ίδια να καταγράφεται να φοράει ένα καφέ μαγιό. 

Η επίσκεψη στη θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι και η φωτογραφία μαζί με τον Valentino 

Εικόνες από την επίσκεψη της ηθοποιού στη θαλαμηγό του δημοσίευσε και ο ίδιος ο Τζιανκάρλο Τζιαμέτι. Στην πρώτη, η Αν Χάθαγουεϊ καταγράφεται χαμογελαστή στο πλευρό του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή μόδας Valentino, ενώ στο δεύτερο στιγμιότυπο η ηθοποιός βρίσκεται σε ένα καφέ στην Ύδρα, μαζί με την οικογένειά της και φίλους του Τζιαμέτι. 



Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η Disney εργάζεται για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 «The Devil Wears Prada», όπου η Αν Χάθαγουεϊ συμπρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μέριλ Στριπ, ενώ από σήμερα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες και η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστούν οι Αν Χάθαγουεϊ και Τζέσικα Τσαστέιν, το ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Mother's Instict».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.