Και επίσημα στο «τιμόνι» της ΑΕΛ ο Αλέκος Βοσνιάδης

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Βρέθηκε άμεσα ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ΑΕΛ, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να είναι ο «εκλεκτός» των Βυσσινί, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θεσσαλικής ομάδας. Το όνομά του άλλωστε αποτέλεσε φαβορί από την πρώτη στιγμή της απόλυσης του Δερμιτζάκη.

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες ήταν αρκετές, ώστε μετά το αιφνίδιο διαζύγιο με τον Παύλο Δερμιτζάκη, η μεγάλη ομάδα της Λάρισα; ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του τον πάγκο, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία της ομάδας.

 Άλλωστε, ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο επιλέχθηκε ο εν λόγω τεχνικός, είναι σίγουρα το ότι κατέχει το know-how για τις ανόδους στη Super League, στόχο που έχει πετύχει με τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.

Ο Βοσνιάδης πανηγύρισε την περσινή σεζόν την άνοδο στη Super League με την Athens Kallithea, ενώ έχει οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.

Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Κισσαμικό, Ηρακλή, Τρίκαλα, Βέροια, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό και Πολύκαστρο.

Καλή επιτυχία coach!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.