Καφετζόπουλος: «Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες...»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έδωσε μία από τις λιγοστές συνεντεύξεις του στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μίλησε για την καριέρα του, τους γάμους που έχει κάνει και τη σχέση του με τους γιους του.

«Μετά το "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα σκεφτώ αν έχω έναν θίασο με 5 ηθοποιούς, τουλάχιστον ο ένας να παίζει στην τηλεόραση, να έχουμε αυτό που λέγανε οι παλιοί παραγωγοί να έχουμε ηθοποιούς για την "ταμπέλα"», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον λόγο που αποφεύγει να παρευρίσκεται σε πρεμιέρες: «Δεν πάω στις πρεμιέρες όχι για λόγους κοινωνικότητας, γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δε μου αρέσει η παράσταση φαίνεται στη φάτσα μου. Γιατί να πάω στην πρεμιέρα και να τους δηλητηριάσω την παράσταση; Θα πάω μια άλλη φορά και αν δε μου αρέσει και με δουν, θα με ρωτήσουν, αλλά θα είναι χαλαροί, δε θα έχουν το άγχος της πρεμιέρας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνια: «Το βιολογικό μας απασχολεί όλους. Ξεκινάς και παίρνεις χάπια περισσότερα από τους άλλους. Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Εγγόνια δεν έχω. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα».

Τέλος, ο Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στις ερωτικές του σχέσεις και τους γάμους που έχει κάνει: «Δεν ξέρω τι εισέπρατταν, αλλά εγώ πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, είχα πάντα μεγάλες σχέσεις. Πάντα οι κοπέλες μου ήταν οι καλύτεροι μου φίλοι, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με εκείνες. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δε σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς γάμων και παιδιών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.