ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν και η ομάδα ολοκλήρωσε τη χρονιά με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Με ένα δείπνο αποχαιρέτησαν τη σεζόν οι παίκτες και το επιτελείο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη Basket League μετά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, η οποία όμως ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με την ομάδα να παλεύει ως το τέλος και απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο να μην τα παρατάει ποτέ, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλους και για αυτό άλλωστε υπήρχε το χειροκρότημα στο τέλος.

Τα έντονα συναισθήματα που κυριάρχησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/5), έγιναν ακόμη έντονα και εκτοξεύτηκαν την Κυριακή (19/5), με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία όλοι μας πανηγυρίσαμε. Αυτό ακριβώς το κλίμα χαρακτήρισε και το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας μας, το βράδυ της Δευτέρας. Οικογενειακή όπως πάντα ατμόσφαιρα και με πρόσωπα που δεν ήταν απλά χαρούμενα, αλλά έλαμπαν…

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος χαιρέτισε κάθε ένα μέλος της ομάδας ξεχωριστά κατά την άφιξή του, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, προπονητές, συνεργάτες και το προσωπικό της ομάδας για την φετινή προσπάθεια και βγήκε μία αναμνηστική φωτογραφία με όλους, προτού την παραδοσιακή και τελευταία για τη φετινή σεζόν ομαδική φωτογράφιση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.