ΚΑΕ Ηρακλής: Γιατί δήλωσε συμμετοχή στην Elite League

Βασίλης Βλαχόπουλος05 Ιουνίου 2024

Η ΚΑΕ Ηρακλής ήταν υποχρεωμένη να δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, στην Elite League, κι αυτό έκανε ελπίζοντας όμως σε θεαματική ανατροπή των δεδομένων σε ότι αφορά το αίτημα για την παροχή wild card και ταυτόχρονα ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.
Βάσει νομοθεσίας, οι «κυανόλευκοι» ήταν αναγκασμένοι να δηλώσουν συμμετοχή έως και χθες (5/6) καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε είτε να πείσουν… όλο τον ντουνιά για την εξασφάλιση wild card για παρουσία στην Basket League είτε να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική. Προφανώς δεν θα μπορούσαν να πάρουν τέτοιο ρίσκο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχουν εισπράξει αρνητικά μηνύματα επί της προοπτικής παροχής wild card. Κι έτσι αναγκάστηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Elite League.
Αντιθέτως, ο Μίλωνας, αν και εισέπραξε αρνητική απάντηση από την ΕΟΚ στο αίτημα εξασφάλισης μεγαλύτερου χρονικού περιθωρίου (σ. σ. η αθηναϊκή ομάδα έχει εξασφαλίσει αγωνιστικά την άνοδό της στην Basket League, προφανώς όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμη για να ανταποκριθεί στα κριτήρια συμμετοχής), αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή πράγμα που σημαίνει ότι είτε θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είτε στη Β’ Εθνική. Πάντως, στις κρούσεις που ήδη έχει κάνει σε Ελληνες προπονητές οδηγούν στην εκτίμηση ότι θα αγωνιστεί στην Basket League.

Επιστρέφοντας στον Ηρακλή, δεν υπάρχει έστω μία ένδειξη περί παροχής wild card, γι’ αυτό αποφασίστηκε η δήλωση συμμετοχής στην Elite League και παράλληλα ανακοινώθηκε η έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Στην ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΚΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «καλούμε τον κόσμο της Ομάδας μας, που με συγκλονιστικό τρόπο στάθηκε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, να συνεχίσει τη στήριξη ώστε να τον κάνουμε ακόμα πιο υπερήφανο».

Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν αγώνες Πρωταθλήματος, Playoffs και του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινώντας από τα 225 ευρώ (Θύρα Κ) και τα 250 ευρώ (Θύρα Α) και συνεχίζοντας στα 280 ευρώ για τη Θύρα 2 ενώ οι VIP θέσεις και τα Courtside κοστίζουν 300, 400 ευρώ και 500, αντίστοιχα. Για τα εισιτήρια διαρκείας που θα ισχύουν για τα πέταλα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.