ΚΑΕ Άρης για Μπουρζ: «Θα έχουμε πάλι μαζί μας τον «έκτο παίκτη»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2024

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του μπασκετικού Άρη συνεχίζεται, δίνοντας σήμερα έναν πολύ σημαντικό αγώνα με την πρωτοπόρου του ομίλου του, Μπουργκ. Έτσι, για να πετύχει μια ακόμη νίκη, κάλεσε τον 6ο της παίκτη, τον κόσμο της, για να στηρίξει την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» παικτών.

Διαβάστε αναλυτικά  το «ποστάρισμα» της ΚΑΕ Άρης στα σόσιαλ μίντια: «Η μέρα για τον σπουδαίο αγώνα με την πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου JL Bourg, έφτασε!

🏀 Στις 20:00 η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα προσπαθήσει να πάρει μία μεγάλη νίκη, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την πρόκριση στα play-offs του BKT EuroCup.

🤜🤛 Σ’ αυτήν την προσπάθεια, θα έχουμε πάλι μαζί μας τον «έκτο παίκτη» του ΑΡΗ Midea, τον κόσμο της ομάδας, σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall»!

👉 Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, ώστε να αποφευχθούν ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Από τις 12:00 στην μπουτίκ της ΚΑΕ, από τις 18:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου και όλη μέρα από την πλατφόρμα της More.

⚽️ Στο Café De Sport θα υπάρχουν οθόνες που θα δείχνουν τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας με τη Νίκη Βόλου (18:00), για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού! 


 Ραντεβού στο «σπίτι» μας!»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.