Κ. Θωμαΐδης: Εξουδουτερώσαμε τα ατού των αντιπάλων, Παγώνης: Ηρθαν μόνο οι φανέλες

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Νίκη πρόκριση και με ευρύ σκορ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέτυχε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καθώς επικράτησε της Δόξας Ασσήρου με 4-0.

Ο προπονητής του Κώστας Θωμαΐδης μετά τον αγώνα είπε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια περάσαμε στα ημιτελικά του θεσμού. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Δεν περίμενα να νικήσουμε τόσο εύκολα. Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του αγώνα καταφέρνοντας να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων».

Ο Θωμάς Μαυρομματίδης είπε: «Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Επειδή είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αυτό δίνει στη νίκη μας περισσότερη αξία». Για το παιχνίδι με τους Ακρίτες είπε: «Θα είναι ισάξιες πάνω κάτω οι ομάδες. Αν έχουμε την ίδια εικόνα με σήμερα πιστεύω να πάρουμε το παιχνίδι».

Τσινεκίδης Χριστόδουλος: «Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Πιστεύαμε στη νίκη. Τα δώσαμε όλα. Παίξαμε όπως έχουμε δουλέψει. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ

Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Παγώνης είπε: «Το σκορ τα λέει όλα. Ήρθαν μόνο οι φανέλες μας. Δίκαιη η πρόκριση της άλλης ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.