J2US: Συγκινητικό αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά από τους συνεργάτες του - Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή (vids)

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2024

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του J2US τους αγαπημένους συνοδοιπόρους του αξέχαστου Βασίλη Καρρά στη μουσική του διαδρομή, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή.

Η ορχήστρα του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή βρέθηκε στη σκηνή του ψυχαγωγικού show του Alpha και μαζί ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τον οποίο συνεργαζόνταν για 33 χρόνια κι ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του.

Ο Νίκος Κοκλώνης προσφώνησε το μουσικό αφιέρωμα λέγοντας: «Σήμερα και τώρα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα, γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας, μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας κι όχι μόνο, Βασίλη Καρρά.

Θέλαμε με κάποιο τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας κι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε αυτός να μας αγκαλιάζει κι εμάς στο πλατό, αλλά κι εσάς από το σπίτι.

Ένα είναι σίγουρο, από το μυαλό και την καρδιά μας δεν θα φύγει ποτέ, θα ζήσει για πάντα εκεί, εκεί που ζουν και τα τραγούδια του. Μαζί μας είναι οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά. Και φυσικά ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σε ένα αφιέρωμα καρδιάς που ετοίμασε αποκλειστικά εδώ για το J2US, ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά, Γιάννης Γκιούρας.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Βασίλη Καρά, που είμαι σίγουρος πως και μας βλέπει και με έχουν αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα μαζί με τον Βασίλη. Λοιπόν, ο Βασίλης είναι εδώ και όλοι μαζί θα διασκεδάσουμε όπως θα κάναμε αν τον είχαμε μαζί μας», είπε για τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης τραγουδά Βασίλη Καρρά στο J2US:

Η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον Βασίλη Καρρά:

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.