J2US: Ποια ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό-Τι προανήγγειλε ο Κοκλώνης

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια πέρασαν στον μεγάλο τελικό του J2US που ρίχνει αυλαία για άλλη μια χρονιά.

Τα ζευγάρια ερμήνευσαν δύο τραγούδια στο χθεσινό live, για να κερδίσουν τόσο την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του J2US όσο και τις περισσότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. 

Στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας με συνολικά 8 10άρια βρέθηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Μανώλης Κλωνάρης με την Ζωή Παπαδοπούλου, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζουν, ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκαν η Γαλάτεια Βασιλειάδη με τον Γιώργο Παπαδόπουλο που συγκέντρωσαν 76 βαθμούς.

Ωστόσο, δυο από τα ζευγάρια δεν τα κατάφεραν να περάσουν στο τελικό και, συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μανώλης Κλωνάρης με τη Ζωή Παπαδοπούλου.

Έτσι, στον μεγάλο τελικό του J2US θα βρεθούν για να διεκδικήσουν τη νίκη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, ο Σωτήρης με τον Φειδία και ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου.

Στο χθεσινό επεισόδιο τη θέση του Σταμάτη Φασουλή και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίοι απουσίαζαν από τον ημιτελικό του σόου για επαγγελματικούς λόγους, πήραν εκτάκτως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.