Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ποια είναι η Βραζιλιάνα που «έριξε» το Instagram κάνοντας ντους στη Μύκονο

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η καλλονή από τη Βραζιλία... Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία δημοσίευσε προσφάτως στο Instagram εικόνες από το νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, αλλά ταυτόχρονα και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κάνει ντους...

Επισκέπτεται, μάλιστα, τη χώρα μας κάθε χρόνο. Στο σύντομο κλιπ, που δημοσίευσε, το μοντέλο φοράει ένα πορτοκαλί μπικίνι, που τονίζει τις καμπύλες της. Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret χαλαρώνει κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακόλουθους της στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλοκαιρινά μπάνια 💛». 

 Πριν από ένα 24ωρο περίπου, η Γκουλάρτ ανάρτησε επίσης, μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται καθισμένη σε μία ξαπλώστρα, ενώ φοράει ένα λευκό μπικίνι.

Γεννήθηκε στο Σάο Κάρλος του Σάο Πάολο. Είναι πορτογαλικής και ιταλικής καταγωγής και έχει τέσσερα αδέρφια, αλλά και μία αδερφή. «Το πιο δύσκολο μέρος του να είσαι [άγγελος της Victoria's Secret] είναι ότι περνάω χρόνο μακριά από το φαγητό της μαμάς μου και μακριά από το σπίτι μου με τα πέντε αδέρφια μου», είχε πει κάποια στιγμή σε μία από τις συνεντεύξεις της... 

Το σχολείο ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για την Ιζαμπέλα, καθώς την κορόιδευαν για την αδύνατη κατασκευή της και την αποκαλούσαν με ονόματα όπως «καμηλοπάρδαλη». Ενώ ψώνιζε σε παντοπωλεία με τη μητέρα της στα 14 της, ένας κομμωτής της πρότεινε να γίνει μοντέλο. 

Μετακόμισε στην πρωτεύουσα του κράτους, Σάο Πάολο, και ξεκίνησε το μόντελινγκ, μετακομίζοντας στη Γαλλία λίγο αργότερα για να αναπτύξει την καριέρα της. Η Γκουλάρτ επέστρεψε στο Σάο Πάολο τον Αύγουστο του 2001 (σε ηλικία 16 ετών), όπου εντάχθηκε στο πρώην πρακτορείο Success. Η καριέρα της στον κόσμο της μόδας της Βραζιλίας ξεκίνησε από τον Ney Alves, επί του παρόντος διευθυντή της Major Models Brazil.

Δείτε ρεπορτάζ από την περσινή της επίσκεψη, πάλι στη Μύκονο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.