Ήττα του Ολυμπιακού στην Τουρκία, 82-71 η Φενερμπαχτσέ

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Ο Ολυμπιακός με τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τις κακές επιθετικές επιλογές ηττήθηκε με 82-71 από τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία για την Euroleague. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή διαφορά, την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ρυθμό επιθετικά, ισορρόπησαν αμυντικά το ματς με την είσοδο του ΜακΚίσικ και πήραν το προβάδισμα πηγαίνοντας αποδυτήρια με τη διαφορά στο +4. 

Η Φενερ μπήκε με όρεξη στο τρίτο δεκάλεπτο και παρότι ο Ολυμπιακός έδειχνε να είναι ζεστός στην επίθεση, δύο συνεχόμενα λάθη και δυο αντίστοιχες κακές επιλογές έδωσαν στους γηπεδούχους το αβαντάζ. Οι Τούρκοι έβρισκαν τις λύσεις που ήθελαν στην επίθεση και πήραν το προβάδισμα αλλά ένα τρίποντο του Φουρνιέ έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Μπαρτζώκα να προσπεράσει με 52-54 και με βολές του Βενέκοφ να ξεφύγει με +4 αλλά ένα σερί 5-0 της Φενερμπαχτσέ της έδωσαν τη δυνατότητα να μπει στην τελευταία περίοδο με +1.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένοι και κάνοντας αρκετά λάθος επιλογές στην επίθεση και χάνοντας ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στη Φενερμπαχτσέ να χτίσει μια ασφαλής διαφορά και εν τέλει να πάρει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 32-36, 57-56, 82-71

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.