Ήττα με ανατροπή του ΠΑΟΚ Β, 1-3 από τον Λεβαδειακό

Πέτρος Χαριζακλής03 Δεκεμβρίου 2023

Τη δεύτερη του εντός έδρας ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ Β, χάνοντας με 1-3 από τον Λεβαδειακό και μάλιστα με ανατροπή. Η ομάδα του Αλεξιάδη έπεσε έτσι στην 7η θέση ενώ οι Βοιωτοί κράτησαν το +5 από τη 2η ΑΕΛ.

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Ρικάρντο έστρωσε στον Γιαξή, που με ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής, έγραψε το 1-0. Ο Λεβαδειακός απάντησε άμεσα και στο 12' ήρθε το 1-1. Μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β, ο Κουάδρα από αριστερά σούταρε δυνατά, νικώντας τον Ζίβκοβιτς.

Στο 17ο λεπτό η ομάδα του Νιόπλια έκανε την ανατροπή. Ο Πολέτο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρόμο πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ Β' είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Το κόρνερ από τα δεξιά εκτελέστηκε πλασαριστά από τον Νινούα στον Ρικάρντο, εκείνος έστρωσε στον Τσοπούρογλου που έπιασε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Τελικά οι Βοιωτοί πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 79ο λεπτό. Ο Ρομό έμεινε μόνος του μέσα στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Ζίβκοβιτς, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Νινούα, Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Ρικάρντο, Πανίδης.

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντε, Μεχία, Νίκας, Κουάδρα, Πολέττο, Ρομό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.