Ήττα για τον Απόλλωνα Πόντου

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Οκτωβρίου 2023

Την ήττα με 1-3 από τη Νίκη Βόλου γνώρισε ο Απόλλωνας Πόντου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. 

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Αμπούντου στο 3΄, όμως η απάντηση των Θεσσαλών ήταν άμεση, αφού ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τζιώρα στο 5΄. 

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφερε τούμπα το ματς με σκόρερ τον Γαβριηλίδη. 

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ο Γαβριηλίδης (61΄).

Να σημειώσουμε ότι μεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε το πρωί της Κυριακής (22/10) όταν στο γήπεδο του Πολύκαστρου άγνωστοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκοψαν τα δοκάρια λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. Η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή κινήθηκαν άμεσα και έφτιαξαν τις εστίες που διαλύθηκαν και έτσι έγινε κανονικά ο αγώνας.

Απόλλων Πόντου (Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Μέτγκενμπεργκ (15′ λ.τ Ρουγκάλας), Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (88′ Κωστίκας), Αμπούντου, Μπλανκ Καζάου (88′ Ισαακίδης), Ντε Τόμας (76′ Ίννος). 

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (82′ Μοράρ), Αναστασίου, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (64′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (57′ Μιράντα), Κρητικός (64′ Πολίτης), Τζιώρας (57′ Τοπαλίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.