Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από τη Σλοβακία-Γκολάρα ο Κωστούλας

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Την ήττα γνώρισε η Εθνική Ελπίδων με 2-1 από τη Σλοβακία σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Κροατία. 

Οι Σλοβάκοι πήραν το προβάδισμα στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γκάιδος αλλά η γαλανόλευκη πίεσε και επιχείρησε να γίνει επικίνδυνη για την αντίπαλη εστία. Στο 84' έφτασε στην ισοφάριση με εκπληκτικό τέρμα του Κωστούλα, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πήρε την μπάλα και στην κίνηση έπιασε ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάβορτσεκ έβαλε ξανά τη Σλοβακία μπροστά στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Σλοβακία (Γιάσοσλαβ Κέντος): Μπέλκο, Κόπασεκ, Γιάβορτσεκ, Κόζα, Σελέτσκι (60’ Σίκουλα), Μ. Σάουερ (60’ Σβιντέρσκι), Νέμπιλα, Γκάιντος (78’ Βεζελόφσκι), Κάπραλικ (78’ Σπατσίλ), Μαρσέλι (60’ Λ. Σάουερ), Γιαμπόρ (60’ Γκρίγκερ).

Ελλάδα (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος (46’ Γραμματικάκης, 70’ Αγγελόπουλος), Κουτσογούλας (46’ Τασιούρας), Τόλης, Κωστής, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Δαρέλας (46’ Αποστολάκης, 70’ Καλοσκάμης), Μουζακίτης (62’ Μεταξάς), Νιάρχος (46’ Κωστούλας), Κουρφαλίδης (46’ Μπακούλας), Ζουγλής (62’ Μπελεβώνης), Κούτσιας (46’ Τζίμας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.