Ήττα, αλλά πρόκριση για την Μάλμε και στο... βάθος ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Η Μάλμε μπορεί να ηττήθηκε, αλλά έφερε σε πέρας την αποστολή της και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η σουηδική ομάδα έχασε στα Νησιά Φερόε από την Κλάκσβικ με 3-2, ωστόσο, πέρασε στην επόμενη φάση χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Αλεξάντερ Μπέρντσον. Ωστόσο, δεν κράτησαν το προβάδισμα για πολύ. Λίγο περισσότερο από δέκα λεπτά αργότερα, ο Σέρχιο Πένια έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, βρήκε υπέροχα Ούγκο Μπόλιν, ο οποίος αμαρκάριστος ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Η Μάλμε έφτασε στην ανατροπή με πέναλτι του Κρίστιανσεν στο 59, αλλά στο 65' ο Φρέντερικσμπεργκ με σουτ από το ύψος του πέναλτι και λάθος εκτίμηση του Φρίντριχ, πέτυχε το 2-2. Ο ίδιος παίκτης, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Η αρχική σύνθεση της Μάλμε: Φρίντριχ-Στρίγκερ, Γιάνσον, Ολσον, Μπουσανέλο-Μπεργκ Γιόνσεν, Πένια-Μπολίν, Κρίστιανσεν, Ρίεκς-Μπότχαϊμ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.