Ιταλός ρεπόρτερ: «Η Μίλαν ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κουλιεράκη, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη στην ηλικία του»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κουλιεράκη μίλησε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Σιμόνε Τόνια (είναι αυτός που αποκάλυψε πως οι ροσονέρι θα κινηθούν για την απόκτηση του αμυντικού του ΠΑΟΚ), στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση τον Ιανουάριο αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το deal να γίνει το καλοκαίρι.

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κουλιεράκη και είναι επιβεβαιωμένο. Τον θέλει η ομάδα, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη στην ηλικία του. Ο ΠΑΟΚ ζητάει πολλά λεφτά. Είναι δύσκολο να συμβεί τον Ιανουάριο αλλά δεν το αποκλείω να συμβεί το καλοκαίρι. 

Το πρόβλημα για τον Ιανουάριο είναι ότι η Μίλαν θέλει να πάρει παίκτη άμεσα γιατί ο Καλούλου είναι τραυματίας. Θα ψάξει ένα νεαρό σε τιμή ευκαιρίας αλλά όχι να δώσει πολλά. Δεν έχουμε ακριβές νούμερο για το ποσό που ζητάει ο ΠΑΟΚ αλλά με βάση τις πληροφορίες και τη χρηματιστηριακή του αξία είναι κοντά στα 10 με 15. Η Μίλαν θα ψάξει μια ευκαιρία κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. 

Είναι ένας συνδυασμός ενός δυνατού παιδιού με τεχνική. Πρέπει να ωριμάσει αλλά έχει προοπτικές εξέλιξης. Ο Μουκάντα έχει τρομερή γνώση των ταλέντων της Ευρώπης και δεν θα μπορούσε ο Κουλιεράκης να περάσει απαρατήρητος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.