«Ο Μάρκος Αντόνιο καλύπτει πολλές θέσεις - Θα εξελιχθεί στην Ελλάδα»

Παναγιώτα Χαλκιά30 Αυγούστου 2023

Στον Μάρκος Αντόνιο κατέληξε ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λάτσιο αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τον ετήσιο δανεισμό του. Ο παίκτης αναμένεται αύριο (30/8) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί το deal. 

Το Metrosport.gr ήρθε σε επαφή με τον Ιταλό δημοσιογράφο της AIPS Media, Στέφανο Καρνεβάλε, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 23χρονος μπορεί να αγωνισθεί σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή, είναι δυνατός στο κράτημα μπάλας και μοιράζει ασίστ. Επιπλέον, εξήγησε ότι η ύπαρξη πολλών προσώπων στην ίδια θέση τη Λάτσιο μείωσε τις ευκαιρίες του και τόνισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό για να εξελιχθεί. 

«Είναι ένας χαφ που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Εξακολουθεί να βελτιώνεται καθημερινά, είναι καλός στο να κρατά τη μπάλα και να μοιράζει ασίστ όταν η ομάδα επιτίθεται. Είναι ακόμη νέος αλλά δεν έλαμψε τόσο πολύ στη Λάτσιο. Έχει καλές δυνατότητες και στην Ελλάδα θα έχει τη ευκαιρία να εξελιχθεί. 

Το ποδόσφαιρο είναι λιγότερο τακτικό σε σύγκριση με αυτό της Ιταλίας και κατά τη γνώμη μου θα τα πάει καλύτερα. Δεν έχει ακόμη εμπειρία και δεν σκοράρει αρκετά γκολ. Δημιουργεί ευκαιρίες αλλά αυτό εξαρτάται από το βαθμό εμπλοκής του στην επίθεση. Η ταχύτητα και το κράτημα της μπάλας είναι τα δυο σημαντικότερα στοιχεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.