Ιταλία: Νεκρός μετά από συμπλοκή οπαδός της Ίντερ-Μαχαιριές, πιστολιές και... οργανωμένο έγκλημα

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας, που έχει συλληφθεί, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εμφυλίου που έχει ξεσπάσει στις τάξεις των Ultras της Ίντερ, μετά και τα όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή Μπεσότζι του Μιλάνο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν κοντά σε ένα γυμναστήριο που αποτελεί γνωστό μέρος συνάντησης των «νερατζούρι», ο ιστορικός αρχηγός των οπαδών της ομάδας, Αντρέα Μπερέτα συναντήθηκε με τον Αντόνιο Μπελότσο, ο οποίος είναι γιος ενός γνωστού μαφιόζου της περιοχής.

Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να λογομαχούν, με τον Μπελότσο να βγάζει ένα όπλο και να πυροβολεί τον Μπερέτα, ο οποίος αν και τραυματισμένος, χρησιμοποίησε το μαχαίρι που είχε πάνω του και το κάρφωσε δύο φορές στον λαιμό του 26χρονου που λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο δράστης της δολοφονίας, λόγω και των τραυμάτων του, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την σύλληψη, όμως ολόκληρη η πόλη πλέον βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν αντίποινα από την πλευρά του Μπελότσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.