Ιταλία: Φρικτός θάνατος τυροκόμου - Καταπλακώθηκε από 25.000 κεφάλια τυριού

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας τυροκόμος στην Ιταλία, ο οποίος σκοτώθηκε από τα κεφάλια τυριού που τον καταπλάκωσαν.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (6/8) σε αποθήκη στην περιοχή Ρομάνο ντι Λομπάρντια, νότια του Μπέργκαμο. Στο κτίριο βρισκόταν συνολικά 25.000 κεφάλια τυριού Grana Padano τοποθετημένα σε μεταλλικές εταζέρες που έφθαναν σε ύψος τα 10 μέτρα. Ξαφνικά μία από τις εταζέρες έσπασε και αυτό προκάλεσε την πτώση χιλιάδων κεφαλιών βάρους 40 κιλών η καθεμία σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τζιάκομο Κιαπαρίνι, 74 ετών, που εργαζόταν στο εσωτερικό της αποθήκης.

Τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν θαμμένο κάτω από τα κεφάλια του τυριού και τις πεσμένες εταζέρες.

«Χρειάστηκε να μετακινήσουμε με το χέρι τα τυριά και τις εταζέρες. Χρειάστηκαν περίπου 12 ώρες για να βρούμε το θύμα», είπε ο Αντόνιο Ντούζι, υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης Μπέργκαμο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από τα μέλη της οικογένειας του θύματος που άκουσε τον τεράστιο θόρυβο που προκάλεσε η πτώση των χιλιάδων κεφαλιών του τυριού.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος του στην αποθήκη όπου βρίσκονταν τα τυριά στο στάδιο της ωρίμανσης. Είχε πάει για να ελέγξει το ρομπότ που τα αναποδογυρίζει και τα πλένει με αυτοματοποιημένο σύστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.