Ιστορική νίκη για τη Μακεδονία Ευκαρπίας, επικράτησε των Πρωταθλητών (pics)

Χρήστος Λιάπης28 Σεπτεμβρίου 2024

Στον πρώτο αγώνα της σύντομης ιστορίας της για την Β' κατηγορία της ΕΠΣΜ ο ΑΣ Μακεδονία Ευκαρπίας πήρε πολύτιμο διπλό στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου απέναντι στους γηπεδούχους Πρωταθλητές Πεύκων με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ 0-1 στο 15’ με τον Κοκοτη ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μύθου. 

Στην ανάπαυλα ο προπονητής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έκανε 4 αλλαγές και στο 65’ ο Μουχταροπουλος έκανε το 1-2 που έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης οπου βρήκε τους φιλοξενούμενους σαφώς ικανοποιημένους από το πρώτο 3ποντο της χρονιάς μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο ρέφερι.

Σκόρερ: Κοκότης (15’), Μύθου (45'), Μουχταρόπουλος (65’).

Διαιτησία: Μεταξάς (Κολιπέτρος-Κακλίδης)

Πρωταθλητές (Αλέξανδρος Θεοδωρίδης): Δάβαρης, Δαλκίδης, Στεφανίδης, Παναγιωτίδης, Ξηρογιάννης, Δίμτσιος, B. Σιαμήτρος Φωτιάδης, Γ. Σιαμήτρος, Μύθου, Σιδέρης. Ακόμη έπαιξαν: Παπαδόπουλος,  Μακούσης

Μακεδονία (Καραλής): Μαδεσης, Τεμπεσίρης, Κουκουτζέλης, Μουχταρόπουλος, Πασχαλίδης, Κικης, Γκάτσος, Ζωγράφος, Μπουτσάκου, Κόκκινος, Κοκότης. Ακόμα έπαιξαν: Γκάτζος Δ, Γερακάκης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ευθυμιάδης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.