Ισραήλ: Ο Ίων Καρούσης ο νεαρός που σκοτώθηκε στη Γιάφα του Τελ Αβίβ

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Ο Ίωνας Καρούσης είναι ο νεκρός από τους πυραύλους του Ιράν στην περιοχή της Γιάφα, κοντά στο Τελ Αβίβ. Ο νεαρός εργαζόταν εκεί και είναι γιος του νευροχειρουργού από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καρούση. Λίγο νωρίτερα σήμερα (2/10), το ΥΠΕΞ είχε ανακοινώσει τον θάνατο Έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς, ο 25 χρονος Ίων Καρούσης είναι το θύμα της πυραυλικής επίθεσης του Ιράν στο Τελ-Αβίβ. Εκεί εργαζόταν ο Καρούσης εργαζόταν στο Χαντάσα και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, επειδή είχε πάει για ψώνια σε κοντινό σημείο.

 Ο πατέρας του, Δημήτρης Καρούσης, είχε πάει στο Ισραήλ το 1988 με τη γυναίκα του Ράνια που είναι επίσης γιατρός.

Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση, συνεργαζόμενη με τα αρμόδια υπουργεία και τις υπόλοιπες Αρχές, οργανώνει επιχείρηση για τη μεταφορά των Ελλήνων κατοίκων του Ισραήλ και του Λιβάνου.

«Έβγαζε φωτογραφίες για ένα πρότζεκτ»

Στο OPEN μίλησε συγγενής του Ίωνα Καρούση, ο οποίος σπούδαζε και εργαζόταν στο Τελ Αβίβ. Μεταξύ άλλων, ο συγγενής του εκλιπόντος, δήλωσε στο κανάλι:

«Επί πέντε ώρες συνεχόμενες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Είχαμε και μια τελευταία ελπίδα όταν οι γονείς του πήγαν να κάνουν την αναγνώριση στο νοσοκομείο, μήπως είχε γίνει κάποιο λάθος. Προσευχόμασταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.Έβγαζε φωτογραφίες για ένα πρότζεκτ.Εκεί, είχε βρεθεί, διότι από όσο γνωρίζω στο πλαίσιο των σπουδών του ετοίμαζε ένα πρότζεκτ που έπρεπε να πηγαίνει στους σταθμούς του μετρό και να τραβά φωτογραφίες. Οπότε κυριολεκτικά ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.