Ισπανός εργάτης έλειπε από τη δουλειά του για έξι χρόνια, αλλά κλήθηκε για... βραβείο!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Συνέβη και αυτό. Ένας εργαζόμενος στην Ισπανία κατάφερε να μην εμφανίζεται στη δουλειά του για 6 χρόνια, να μην το καταλάβει κανείς και στο τέλος να πάρει και βραβείο!

Πρόκειται για τον 69χρονο, Joaquín García, ο οποίος δούλευε ως επόπτης έργων στο δήμο του Κάντιθ της Ισπανίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Καθώς περνούσε ο καιρός, το εργασιακό περιβάλλον γινόταν όλο και πιο αγχωτικό και η λύση που βρήκε ήταν, απλώς, να μην πηγαίνει στον χώρο εργασίας του.

Παραδόξως, το σχέδιο αυτό λειτούργησε για έξι ολόκληρα χρόνια. Στο διάστημα αυτό, ο Joaquín εξακολουθούσε να εισπράττει τον ετήσιο μισθό του, παρόλο που δεν έκανε καθόλου δουλειά.

Εύλογα θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί πώς μπορεί κάτι τέτοιο να περάσει απαρατήρητο. Η απάντηση βρίσκεται σε ένα περίπλοκο μείγμα γραφειοκρατίας, πολυπλοκότητας του χώρου εργασίας και τύχη.

Η απουσία του Joaquín παραβλέφθηκε λόγω ενός μπερδέματος μεταξύ δύο τμημάτων του δήμου, που το ένα θεωρούσε ότι το άλλο ήταν υπεύθυνο για την επίβλεψη των καθηκόντων του 69χρονου εργαζομένου.

Η κατάσταση πήρε μια ξεκαρδιστική τροπή όταν προτάθηκε για βραβείο για τα 20 χρόνια υπηρεσίας του στην εταιρεία. Φανταστείτε την έκπληξη των προϊσταμένων του όταν τον κάλεσαν για την τελετή και ανακάλυψαν ότι δεν είχε πατήσει το πόδι του στο γραφείο εδώ και έξι χρόνια.

Κλήθηκε να επιστρέψει 30.000 δολάρια, το μέγιστο ποσό για το οποίο θα μπορούσε να του επιβληθεί ποινή, ανέφερε το BBC.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.