Ισπανίδα ρεπόρτερ: «Δεν είναι φορ περιοχής ο Μορόν, ξεχωρίζει για την ταχύτητα»

Παναγιώτα Χαλκιά12 Ιουλίου 2023

Στον Λορέν Μορόν έχει καταλήξει ο Άρης για την κορυφή της επίθεσης και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα. Ο 29χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πελεγκρίνι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί του και τη λύση του συμβολαίου με την Μπέτις ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας. Η δημοσιογράφος από την Ισπανία, Άλμπα Ρεϊνάδο, μίλησε στο metrosport.gr για τα χαρακτηριστικά του παίκτη και τόνισε ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την αιχμή του δόρατος και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει αγωνισθεί στις ομάδες αυτές.

«Είναι ένας επιθετικός που έχει αγωνισθεί σε Μπέτις, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας και όχι τυχαία. Δεν είναι το φορ που θα κινηθεί μόνο στην περιοχή αλλά βγαίνει συχνά έξω από αυτή, ζητά μπάλα και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Ξεχωρίσει για την ταχύτητα και τη φυσική του δύναμη. Είναι ένας ήρεμος και ταπεινός άνθρωπος, ξέρει να σέβεται τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα ποτέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.