Ισπανία: Φρικιαστικό έγκλημα στη Χιρόνα-Σκότωσε τον 5χρονο γιο του και τραυμάτισε τη μητέρα του (vid)

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Σοκ έχει προκαλέσει στην ισπανική κοινωνία και ιδιαίτερα στην Χιρόνα η δολοφονία ενός 5χρονου παιδιού από τον ίδιο τον πατέρα του!

Ο δράστης αρχικά δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του και στη συνέχεια τραυμάτισε τη μητέρα του παιδιού, πριν εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρει η El Pais, η Mossos d'Esquadra και η Τοπική Αστυνομία αναζητούν έναν άνδρα που φέρεται ότι δολοφόνησε τον πεντάχρονο γιο του και να τραυμάτισε τη μητέρα του, πριν δραπετεύσει από το σπίτι του στο Bellcaire. 

Τα δύο θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών (DIC) της Χιρόνα ερευνά τα γεγονότα ως υπόθεση σεξιστικής βίας. 

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Josep Trueta στη Χιρόνα, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε σοβαρή κατάσταση.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του

Η καταλανική αστυνομία έχει ενεργοποιήσει μια συσκευή για να συλλάβει τον επιτιθέμενο, έναν άνδρα ισπανικής υπηκοότητας που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην περιοχή.

 Στην έρευνα συμμετέχει και η τοπική αστυνομία. 

Μέχρι στιγμής φέτος, τέσσερις ανήλικοι έχουν δολοφονηθεί από τους πατέρες τους ή τους συντρόφους της μητέρας τους ή πρώην συντρόφους και τα εγκλήματα λόγω σεξιστικής βίας έχουν αυξηθεί σε 54 από τότε που υπήρχαν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, το 2013.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.