Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Metrosport Team15 Ιουλίου 2023

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τη Χάποελ Μπερ Σεβά σε φιλική αναμέτρηση που διεξήθχη το βράδυ της Παρασκευής (14/7) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 25’ με τον Σπόραρ που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα της Χάποελ, Μαρτσιάνο.

Στο 30’ ήρθε το 1-0 για το «τριφύλλι» με κεφαλιά του Βέρμπιτς μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς. Η μπάλα κόντραρε και στον άλλοτε αμυντικό του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ.

Η απάντηση των Ισραηλινών ήρθε στο 43’ όταν έκλεψαν την μπάλα, επιτέθηκαν από τα αριστερά, ο Πέτερσεν έκανε το γύρισμα και ο Στογιάνοφ με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1.

Η Χάποελ παραλίγο να φτάσει και στην ανατροπή του σκορ στο 58’ με τον Κλιμάλα που βγήκε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν που απέκρουσε.

Στο 64’ όταν σε αντεπίθεση με δύο μπαλιές, ο Ελίας βγήκε απέναντι από τον Λοντίγκιν πλάγια αριστερά αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 79’ οι «πράσινοι» άγγιξαν το 2-1 όταν ο Τζούρισιτς έκανε σέντρα-σουτ, ο Μαρτσιάνο δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά μετά, ο Γερεμέγεφ έβγαλε τετ α τετ τον Τζούρισιτς, που προσπάθησε με λόμπα να «κρεμάσει» τον Μαρτσιάνο που μπλόκαρε την μπάλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.