Ισόπαλοι ΠΑΟΚ Κ16 και Απόλλων Κ. Σχολαρίου (φωτορεπορτάζ)

Χρήστος Λιάπης12 Οκτωβρίου 2024


Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας του ΠΑΟΚ Κ16 με τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου για τον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Σκόρερ: Βλάχος (9’), Τζανγκόλι (12’). Στο 36’ η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους όταν από κοντά η γυριστή κεφαλιά του Μεταξά βρήκε το δοκάρι του Χατζοπουλου. Στο 41’ ωραία αντεπίθεση του ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ ο κορυφαίος Νικολάου ( μαζί με τον Τριανταφυλλίδη) πλάσαρε έξυπνα στον Καφέ ο οποίος από πολύ καλή θέση αστόχησε.

Στο 51’ ο Ματέρα έκανε το 2-1. Οι αλλαγές του κ.Τσεκου άλλαξαν την εικόνα του ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ στα τελευταία λεπτά προς το καλύτερο με αποκορύφωμα να έρθει το πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 80’ και ο Ευαγγελόπουλος με ψυχραιμία ισοφάρισε σε 2--2. Μέχρι το τέλος του αγώνα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να φτάσουν σε ένα τρίτο γκολ αλλά έμειναν στο χορταστικό 2--2

Διαιτησία: Ναζίρης (Χρυσανίδης, Χιωτέλλης)

ΠΑΟΚ (Κανατάς): Μανασίδης, Τοπαλίδης (46’Σνάουτζερ), Χατσίδης, Φιλιππιάδης, Καλπάκης, Τσιαλης (52’Γκέρσος), Ματέρα (76’Παπαδόπουλος Γ), Λαζαρίδης, Μεταξάς (58’Μπούκλας), Μώκος (76’Μηντής), Βλάχος Στ.

Απόλλων (Τσέκος): Χατζόπουλος, Μπουλιώνης (74’Λατινόπουλος), Νιμβρόγλου, Μαρμαρίδης (77’Καραισκάκης), Τριανταφυλλίδης, Τζανγκόλι, Καφές (52’Γκούρι), Ανδρέου (46’Μπέλλος), Κουτσογιάννης (74’Γαβράς), Νικολάου, Ευαγγελόπουλος

Ο προπονητής του Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου Ζήσης Τσέκος μετά τον αγώνα τόνισε: Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, αλλά δεν ευτύχησε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, να προηγηθούμε στο σκορ κι όταν μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε για δεύτερη φορά. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι, αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Στ. Μαυρίδης






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.