Χωρίς νικητή Μαραθώνας-Αχιλλέας Περαίας (δηλώσεις Θωμαΐδη-Παπαντωνίου)

Χρήστος Λιάπης17 Οκτωβρίου 2024

Μοιρασιά σημειώθηκε στον αγώνα του Μαραθώνα με τον Αχιλλέα Περαίας για τον τρίτο όμιλο της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο προπονητής του Μαραθώνα Κώστας Θωμαΐδης για παιχνίδι τόνισε: «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Ημασταν αγχωμένοι και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το Πρωτάθλημα είπε: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει ξεχωρίσει. Ολες είναι πολύ κοντά. Οποια θα έχει διάρκεια θα τα καταφέρει»

Προβλήματα τραυματισμών στον Μαραθώνα

Τραυματίας ο Κλεάνθης Μαρνασίδης και λείπε έξι εβδομάδες. Υπεβλήθη σε επέμβαση στον χιαστό ο Παναγιώτης Βραχνός ενώ αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ηλίας Κυρίτσης και θα υποβληθεί και αυτός σε εξετάσεις

Παπαντωνίου: «Το ποδόσφαιρο τιμωρεί»

Ο προπονητής του Αχιλλέα Περαίας Παναγιώτης Παπαντωνίου για το παιχνίδι είπε: Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο τιμωρεί».

Πως βλέπετε τον όμιλο; «Είναι από τους πιο δύσκολους των τελευταία δέκα ετών. Η ομάδα που θα έχει διάρκεια και καλή απόδοση θα ανταπεξέλθει»

Δικός σας στόχος: «Να έχουμε καλή απόδοση και να πετύχουμε την γρήγορη σωτηρία. Από κει και πέρα ότι καλύτερο. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.