Ισόπαλοι Δάφνη Ευαγγελισμού και ΑΠΣ Ασκού (δηλώσεις)

Metrosport Team04 Απριλίου 2023


Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας της Δάφνης Ευαγγελισμού με τον Μακεδονικό Ασκού. Από πλευράς Δάφνης ο Θωμάς Πράπας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισε: «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.

 Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε ελλείψεις. Πάνω από δέκα παίκτες ήταν τραυματίες τον τελευταίο μήνα. Θα ματώσουμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στον Ασκό με υγεία. 

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Καλές γιορτές με υγεία».

Ο Χρήστος Μπέζαρης επισήμανε: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Επαιξαν δυνατά και οι δύο ομάδες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας, προηγήθηκε ο αντίπαλος αλλά ισοφαρίσαμε άμεσα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια».

 Ο Παντελής Κοκώνης είπε: Παίξαμε με τον δεύτερο και τον τρίτο του ομίλου σε διάστημα λίγων ημερών. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω και στα δύο παιχνίδια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ασκό. Παίζουμε 100% για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Ασκού Νίκος Κανδύλας επισήμανε: Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το νικητήριο τέρμα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες». Ο Λάζαρος Τουρλούμης τόνισε: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. 

Δεν μπορέσαμε να νικήσουμε αν και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Θα παλέψουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει, γιατί ο Ασκός έχει ιστορία». Ο Δημήτρης Τεκίδης τόνισε: Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Εχουμε δώσει πολλές μονομαχίες με τη Δάφνη.

 Φάνηκε ότι θα κρινόταν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Στο 85’ δεν μας δόθηκε πέναλτι.

 Στόχος μας είναι να ανεβούμε κατηγορία. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που μένουν. Ολα είναι τελικοί. Με σύμμαχο τον κόσμο και τον προπονητή μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.