Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Μακεδονικός Λητής και Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

Παρουσία 200 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων που δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, Μακεδονικός Λητής και Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. 

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις αν εξαιρέσουμε μόνο στο 4’ όταν το σουτ του Διαμαντή από απόσταση αναπνοής βρήκε το κάθετο δοκάρι της Λητής.

Το δεύτερο μέρος αποζημίωσε τους φιλάθλους γιατί είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες και έλειπε μόνο το γκολ.  

Στο 49’ το δυνατό σουτ του Ξανθόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Πάντος. Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με τον Κόλκο, αλλά ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. 

Στο 63΄ ο Μπρέγκου έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Και ο ίδιος παίκτης στο 74ο λεπτό αστόχησε και πάλι για την ομάδα του Κοτσέρογλου. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η οβίδα του Δασιλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου, ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι διεκόπη για μερικά λεπτά λόγω σύρραξης μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η...φωτιά έσβησε.

Ο προπονητής του Μακεδονικού Λητής Ηρακλής Σαραφίδης μετά τον αγώνα τόνισε: 

«Αγωνιστήκαμε απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Αγίου Βασιλείου. Παραταχθήκαμε έχοντας αρκετές απουσίες χωρίς αυτό βέβαια να είναι άλλοθι για την μετριότατη εικόνα που παρουσιάσαμε κυρίως στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε αρκετά λάθη στο πρώτο μέρος και δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε καμία στιγμή του. 

Στο δεύτερο μέρος εμφανιστήκαμε πιο αποφασιστικοί και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά και να μειώσουμε τα λάθη μας στο ανασταλτικό σκέλος. Θεωρώ πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου είχαμε και εμείς και ο αντίπαλος τις καλές μας στιγμές και πως το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Βρισκόμαστε σε μια περίεργη καμπή του Πρωταθλήματος όπου έχουν μείνει μόλις 5 αγωνιστικές για την λήξη του αλλά δυστυχώς λόγω της φετινής δομής του και της έλλειψης των play offs εμείς όπως και οι περισσότερες ομάδες δεν έχουμε ουσιαστικό αγωνιστικό κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με στόχο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία αλλά κυρίως να συνεχίσουμε με την δουλειά μας την μεγάλη βελτίωση που παρουσιάζουμε στο δεύτερο γύρο».

ΣΤ. Μ.






Ο προπονητής του Αγίου Βασιλείου Σάββας Κοτσέρογλου τόνισε:

Εγινε ενα παιχνίδι με πολύ ένταση,  ρυθμό  και δυνατές μονομαχίες. Παιχνίδι αντάξιο δυο πολυ ανταγωνιστικών ομάδων που η κάθε μια ειχε τις στιγμές που μπορούσαν να καθορίσουν το παιχνίδι. Τελικά μείναμε στην ισοπαλία και στο μηδέν. Ενας βαθμός στο τέλος σε μια δύσκολη έδρα ειναι ίσως πολύτιμος στην εξέλιξη του πρωταθλήματος για εμάς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν γεμάτο από όλες τις απόψεις, τακτική, στρατηγική, τρεξίματα, παθος και αυτό ειναι που ζητάει ο κόσμος. Τέλος να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου γι όλα .



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.