Ισόπαλοι Αχιλλέας Περαίας και ΑΕ Πυλαίας (δηλώσεις)

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2023

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αχιλλέας Περαίας και ΑΕ Πυλαίας

Σκόρερ: Μαυροτέλης 16’), Ζάχος (90’ πέν.)

Διαιτησία: Φουστανάς (Κουφός, Φακανάς)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαντωνίου): ΠΑΤΟΥΛΙΔΗΣ, Ζιλιαχόβαλης, Κορτέσης, Λημνιός, ΜΑΥΡΟΤΕΛΗΣ, Σιάγκας, ΔΡΟΥΓΚΑΣ, ΒΟΤΣΑΡΗΣ (88’ Πετσόπουλος), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Πετρίδης, Ασβεστάς (61’ Χριστοδούλου)

ΑΕΠ (Παπαγεωργίου): ΣΑΜΟΥΛΑΔΑΣ, Λογγινίδης, Αυγίδης, Χατζημωυσιάδης, Πυριτίδης, Ζάχος, ΦΩΛΙΔΗΣ (57’ Αναστασιάδης), ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (72’ Μουμκίδης), Σιδηρόπουλος (72’ Φωτιάδης), ΓΚΟΛΙΑΣ, Κυριαζίδης

Ο προπονητής του Αχιλλέα Παναγιώτης Παπαντωνίου είπε στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που ήταν σε εξίσου καλή κατάσταση. Είχαμε έξι επτά απουσίες λόγω του εργάσιμου της ημέρας.

Η ομάδα έπαιξε καλά. Εβγαλε το πάθος και την ένταση που χρειαζόταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι παρόλο που δεχτήκαμε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Καλή συνέχεια με υγεία σε όλους και χρόνια πολλά. Ο Χ. Βασιλείου είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και προηγηθήκαμε. Η ομάδα έδειξε πάθος. Στενάχωρο είναι ότι δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 90’ ενώ δεν μπορέσαμε στην τελευταία φάση να πετύχουμε το νικητήριο γκολ. Καλές γιορτές σε όλους».

Από πλευράς ΑΕ Πυλαίας τόνισαν: Νίκος Παπαγεωργίου (προπονητής): Ηταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που έπαιξαν με διαφορετική τακτική. Είχαμε κατοχή μπάλας και η Περαία μας περίμενε. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο τέλος δικαιωθήκαμε παίρνοντας την ισοπαλία».

Ο Ζάχος Μίλτος τόνισε: Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κατοχή μπάλας και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή πρωτοχρονιά. Ο Σπ. Κυριαζίδης τόνισε: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και κινδυνεύσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε τελικά τον πόντο που πήραμε στο 90’. Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.