Ισοπαλίες για Καλλιθέα, Μαλακοπή, Φοίνικα Πολίχνης (δηλώσεις)

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Δεν υπήρξε νικητής στο παιχνίδι της ΑΕ Καλλιθέας με τον Αχιλλέα Τριανδρίας και ο Τρύφων Τσεκιτσίδης από πλευράς Καλλιθέας είπε: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αλλά αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η Καλλιθέα».  Δεν έπαιξε από πλευράς Καλλιθέας ο Παπαχρυσάνθου και η Καλλιθέα ευχήθηκε στον πατέρα του περαστικά.

Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι της Μαλακοπής με τον Φοίνικα Πολίχνης. Ο Παντελής Λαμπαδάριος από πλευράς ΠΟΜ μετά τον αγώνα είπε: έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Οποιος έβαζε γκολ θα νικούσε».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σωκράτης Χουνουζίδης μετά τον αγώνα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι με δυναμισμό και ένταση στον αγωνιστικό χώρο όπου και οι δύο ομάδες μετά από τα τις απώλειες στην πρώτη αγωνιστική ήθελαν να πάρουν κάτι θετικό. Όσον αφορά την ομάδα μου θεωρώ ότι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας ήμασταν βελτιωμένοι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού θα παίρναμε τους 3 βαθμούς. Είχε λίγες ευκαιρίες το παιχνίδι αλλά έχω την εντύπωση πως όλες η σχεδόν όλες ήταν της ομάδας μας οπότε θεωρώ πως ήμασταν πιο κοντά στην νίκη σε σχέση με τον αντίπαλο από τον οποίο δεχτήκαμε πίεση ιδιαίτερα με κάποιες στατικές φάσεις αλλά οι παίκτες μας αντεπεξήλθαν. Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε κρατήσαμε το 0 αμυντικά. Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.