Ισοπαλίες για Ελευθεριακό και Ιάσονα Αυγής (δηλώσεις)

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Αν και προηγήθηκε με 0-2 ο Ελευθεριακός ισοφαρίστηκε από τον Παύλο Μελά σε 2-2. Ο προπονητής του  Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης μετά τον αγώνα είπε: Ηταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα καθώς ήμουν κόντρα σε μια ομάδα όπου εργάστηκα για πέντε χρόνια. 

Ημασταν αρκετά διαβασμένοι και προηγηθήκαμε με 0-2 από δύο στημένες φάσεις. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά σε μια κομβική φάση αντίπαλος πήρε τη μπάλα με το χέρι και ακολούθησε το 1-2. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με σκορ 0-2.

 Σ το 65 ήρθε και η ισοφάριση από ατομική ενέργεια παίκτη του Παύλου Μελά. Στη συνέχεια θα μπορούσε το σκορ να πάει και 2-3 και 3-2. Μας πίεσε ο Παύλος Μελάς. Τελικά το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-2 και θεωρώ ότι είναι δίκαιο

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Κύμινα ο Ιάσων Αυγής και ο προπονητής του Ιάσονα Ηλίας Ζωμένος μετά τον αγώνα είπε: Ηταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και δεχτήκαμε νωρίς την ισοφάριση. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και θεωρώ το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. 

Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έχει βλέψεις για ψηλά. Προχωράμε

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.