Ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με επεισόδια και... καμιά επίθεση μετά τη διακοπή!

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2023

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «Πανθεσσαλικό« για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις καθυστερήσεις αλλά και την απόφαση των παικτών να ανταλλάζουν πάσες όταν επέστρεψαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που έκανε για ακόμη ένα παιχνίδι αρκετά λάθη. Ο Βόλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό και να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Ρέτσος δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, όμως ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενουμενοι έφτασαν στην ισοφάριση από την άσπρη βούλα. Στο 44ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Βόλου βγήκε και χτύπησε με τα χέρια του το πρόσωπο του Μπιανκόν, ο διαιτητής με υπόδειξη του VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι, ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1. 

Το δεύτερο μέρος άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο καθώς μέσα σε τέσσερα λεπτά μπήκαν δύο γκολ.  Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα από τα 11 βήματα. Στο 51ο λεπτό ο Μωραϊτης βρήκε τη μπάλα, ο Ιμπόρα τον γκρέμισε και ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γκαρσία σημάδεψε το κέντρο της εστίας και έκανε το 2-1 για τον Βόλο. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Ροντινέι ντρίμπλαρε ωραία, έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστελε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. 

Οι δυο ομάδες έψαξαν να βρουν το γκολ της νίκης και έχασαν ευκαιρίες με τον Άλχο και Ελ Κααμπί. Στο 90ο λεπτό ο Ολυμπιακός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ. 

Στο 94ο λεπτό οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετούσαν κροτίδες και καρεκλάκια ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων. Οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και οπαδών συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου. 

Μετά από 55 λεπτά διακοπής, οι δυο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά όπως φάνηκε υπήρξε συμφωνία να μην γίνει επίθεση. Οι παίκτες και των δυο ομάδων άλλαζαν πάσες μεταξύ τους και καμία από τις δυο δεν μπήκε στη διαδικασία να εκδηλώσει επίθεση. Έτσι, ο Παπαπέτρου αποφάσισε να λήξει τον αγώνα μετά από λίγα δεύτερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.