Ισοπαλία για τη Νυρεμβέργη, αλλαγή ο Τζίμας - Οι αριθμοί του 18χρονου

Κωστής Παναγιώτου25 Αυγούστου 2024

Η Νυρεμβέργη του Στέφανου Τζίμα αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ντάρμσταντ, για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga 2, με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ να περνάει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 58'.

Το σύνολο του Μίροσλαβ Κλόζε βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το 23ο λεπτό, με τον Λίντμπεργκ να δίνει προβάδισμα στη Ντάρμσταντ, η οποία ακόμη ψάχνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο 58' ο Γερμανός τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Στέφανο Τζίμα και τέσσερα λεπτά αργότερα η Νυρεμβέργη έφτασε στην ισοφάριση, με τον Πετρ Σέβτσικ να βρίσκει δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι αριθμοί του Τζίμα

Ο Τζίμας αγωνίστηκε κόντρα στη Ντάρμσταντ 32 λεπτά, σε αυτό το διάστημα ο 18χρονος επιθετικός είχε 18 ενέργειες με τη μπάλα, μια τελική στην εστία και 2/5 επιτυχημένες ντρίμπλες.

Επίσης, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 0/5 πάσες, ενώ ενεπλάκη σε εννέα μονομαχίες και κέρδισε τις 4 (44%).

Heatmap - Τζίμα

Ο νεαρός επιθετικός, μέχρι στιγμής, δεν έχει αγωνιστεί ως βασικός με τη φανέλα της Νυρεμβέργης, μετρώντας συνολικά 65 λεπτά σε δύο αναμετρήσεις. Ωστόσο, ο Κλόζε φαίνεται πως τον εμπιστεύεται, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.