Ισόπαλες χωρίς τέρματα Δανία και Σερβία

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Δανία και Σερβία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Η Δανία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση αλλά οι Σέρβοι αποχαιρετούν απογοητευμένοι τη διοργάνωση. 

Οι Δανοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν με συρτό σουτ του Έρικσεν αλλά ο Ραϊκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά. Οι Σέρβοι επιχείρησαν να βρουν χώρους για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να γίνουν απειλητικοί. 

Στο 21΄ ο Έρικσεν δοκίμασε το σουτ αλλά ο Ραΐκοβιτς βρήκε με τα δάχτυλα την μπάλα και παραχώρησε κόρνερ. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Βιντ έστειλε με το σώμα την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της Σερβίας και δεν μέτρησε το γκολ.

Οι Σέρβοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο 55' βρήκαν δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR καθώς ο Γιόβιτς ήταν σε θέση οφσάιντ.


Αμφότερες οι δυο προπονητές προσπάθησαν να δώσουν στην ομάδα τους όλα τα όπλα για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι περισσότερες προσπάθειες ήταν ημιτελείς ή δεν έβρισκαν στόχο. Στο 81΄η Σερβία έχασε μεγαλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Βλάχοβιτς μπήκε στην περιοχή έδωσε  στον Μίτροβιτς και εκείνος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Σμάιχελ. 

Στο 86' ήταν η σειρά της Δανίας να φτάσει μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα ο Βλάχοβιτς απείλησε ξανά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι. Η Σερβία αναζήτησε το γκολ και στο 92΄ο Σάβιτς έκανε το πλασέ αλλά ο Σμάιχελ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν για τη Δανία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπαχ (77' Κρίστιανσεν), Χιούλμαντ (77' Ντιλέινι), Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν (88' Πόουλσεν), Βιντ (46' Όλσεν), Χόιλουντ (59' Ντόλμπεργκ).

Σερβία: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς (73' Μλαντένοβιτς), Ίλιτς (68' Βλάχοβιτς), Γκουντέλ (46' Γιόβιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς (46΄Τάντιτς), Λούκιτς (87' Μιλίνκοβιτς Σάβιτς), Μίτροβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.