Ισόπαλες και στους «16» Σλοβακία και Ρουμανία

Metrosport Team26 Ιουνίου 2024

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Σλοβακία και Ρουμανία στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Οι δυο ομάδες πανηγύρισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. 

Οι Σλοβάκοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και επιχείρησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο ένατο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάρασλιν, ο Κούτσκα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Νίτα μπλόκαρε εύκολα. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάρασλιν εκτέλεσε από τα δεξιά, ο Χάντσκο πήρε μια κεφαλιά αλλά αυτή πέρασε άουτ. Στο 11΄ο Ράτσιουέπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά ο Ντουμπράβκα απομάκρυνε με ωραία επέμβαση, ο Χάτζι πήρε την μπάλα αλλά αστόχησε. 

Στο 24ο λεπτό η Σλοβακία άνοιξε το σκορ όταν ο Κούτσκα με υπέροχη σέντρα από τα αριστερά έστειλε στην περιοχή και ο Ντούντα με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Οι Ρουμάνοι κέρδισαν μέτρα και έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριν. 

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης. Στο 53ο λεπτό μετά από γύρισμα του Χάντσκο, ο Ντραγκουσίν προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε προς τη μικρή περιοχή. Ο Νίτσα επενέβη και απομάκρυνε με γροθιές.

Στο 61΄η Ρουμανία έχασε διπλή ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα. Ο Ραζβάν Μάριν πήρε την πάσα από τον Χάτζι και εκτέλεσε από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Ντουμπράβκα απομάκρυνε. Ο Ντράγκους πήρε την μπάλα και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Ντούντα (92' Μπέρο), Λομπότκα, Σχρανζ, Χαράσλιν, Στρέλετς.

Ρουμανία: Νίτα, Ράτιου, Ντράγκουσιν, Μπούρτσα, Μπάνκου, Μάριους Μάριν (86' Ρους), Ραζβάν Μάριν, Στάντσιου, Χάτζι (66' Μαν), Κομάν (58' ), Ντράγκους (66' Πούσκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.