Ισόπαλες Άρσεναλ και Τότεναμ στο Emirates, νέα εντός έδρας ήττα για Τσέλσι

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2023

Στο σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Premier League ξεχώριζε το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, ενώ η Τσέλσι υπέστη νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα.

Το ντέρμπι του Emirates ήταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ. Οι "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Ρομέρο (1-0, 26'), η ομάδα του Ποστέκογλου ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σον στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Σάκα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (2-1, 54'), μετά από χέρι του Ρομέρο. Ο Σον όμως είχε πάλι την απάντηση και ένα λεπτό αργότερα (55') ισοφάρισε εκ νέου για την Τότεναμ (2-2), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες παραμένουν μαζί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας από 14 βαθμούς.

Νέο κάζο για Τσέλσι, νίκες για Λίβερπουλ και Μπράιτον

Στο άλλο παιχνίδι του Λονδίνου η Τσέλσι υποδεχόταν την Άστον Βίλα, με σκοπό να γυρίσει στις νίκες μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την ισοπαλία με τη Μπόρνμουθ. Η κόκκινη κάρτα όμως του Γκούστο στο 58ο λεπτό άφησε τους "μπλε" με δέκα παίκτες. Στο 73' ο Γουότκινς έκανε το 1-0 για την Άστον Βίλα και υποχρέωσε την Τσέσλι στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της.

Στα άλλα δύο παιχνίδια η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ και η Μπράιτον με ανατροπή νίκησε με 3-1 τη Μπόρνμουθ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων της Premier League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ - Τότεναμ 2-2

Τσέλσι - Άστον Βίλα 0-1

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 3-1

Μπράιτον - Μπόρνμουθ 3-1


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.