Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ρεκόρ 23 ετών!

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Ζαϊρης

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δώσει μέχρι στιγμής δεκαπέντε επίσημα παιχνίδια. Από αυτά τα οκτώ στην Ευρώπη όπου είναι αήττητος έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Αλλα επτά ματς έχει δώσει στην Ελλάδα και στο Πρωτάθλημα όπου γνώρισε την ήττα στο Ηράκλειο και είχε δυο ισοπαλίες με Αρη και Παναθηναϊκό και τέσσερις νίκες. Η μια ήττα στα πρώτα δεκαπέντε επίσημα ματς του επέτρεψε να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ 23 ετών! 

Τόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν ώστε ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 15 του ματς να έχει μια αντίστοιχη θετική παρουσία μετρώντας μόνο μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Εκείνη τη σεζόν γνώρισε την πρώτη του ήττα στο 15ο επίσημο του ματς, αυτό με την Ουντινέζε. Είχαν προηγηθεί άλλα 14 ανάμεσα στα οποία ήταν και τα δυο ματς με την Μπεϊτάρ, την ομάδα δηλαδή που αντιμετώπισε και φέτος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Να σημειώσουμε πως τα πρώτα έξι επίσημα ματς εκείνης της σεζόν ήταν για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει κατά σειρά τον Ατρόμητο (1-0), την ΑΕ Αμπελοκήπων (1-6), την Καβάλα (1-5), την Παναχαϊκή (2-0), ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Ναυπακτιακό, κέρδισε ξανά τον Ατρόμητο με 2-1 και την ΑΕ Αμπελοκήπων με 6-1. Ακολούθησε η νίκη απέναντι στην Μπεϊτάρ με 3-1 και τα δυο ματς Πρωταθλήματος με Καλαμάτα και ΠΑΣ πριν το εκτός έδρας ματς με την Μπεϊτάρ που ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3. Αμέσως μετά έπαιξε με τον Πανιώνιο, την Παναχαϊκή και τον Ναυπακτιακό πριν έρθει το ματς με την Ουντινέζε και η πρώτη ήττα στο 15ο επίσημο ματς της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.