Ήρεμη δύναμη ο Μαντί Καμαρά

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Αποστολή: Γιώργος Ζαϊρης – Γιώργος Καστάνης Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός

Ένα από τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Πρωταθλητή είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Λουτσέσκου τον ήθελε γιατί διαπιστώνει πως έχει στοιχεία ξεχωριστά που μπορούν να δώσουν ισχύ στην ομάδα, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ήδη ξεχωρίζει από τις πρώτες ημέρες.

Ο Καμαρά με την αγωνιστική αλλά και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, έχει διαψεύσει όλους όσους υποστήριζαν πριν ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ, πως έχει αρνητική συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται στην πράξη. Απεναντίας μάλιστα. Η διαπίστωση της τεχνικής ηγεσίας είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη συνειδητοποιημένο, που έχει αγωνιστικές ικανότητες και μέχρι αυτή την στιγμή, έχει δείξει πως το μυαλό του, είναι στο κεφάλι του. 

Όλα όσα είχαν διαδοθεί το τελευταίο διάστημα πριν από την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, ως μία άκρατη δόση κακίας, αποδεικνύονται στην πράξη πως δεν ευσταθούν.

Επιπλέον, κάνει πολύ καλή παρέα με τον Ραχμάν Μπάμπα. Έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο και αυτή η παρέα, προφανώς και τον βοηθά στην εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. 

Ο Λουτσέσκου, του μιλά συχνά, είναι δίπλα του και τον έχει βοηθήσει να εγκλιματιστεί. Όλα αυτά συμβαίνουν με τον Μαντί Καμαρά που θα κληθεί να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως δείχνει να έχει εγκλιματιστεί. Και συνεχίζει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.