Ιρανός παρίστανε τον Μέσι και κοιμήθηκε με 23 γυναίκες - Διαψεύδει ο ίδιος

Metrosport Team26 Ιουνίου 2023

Ιρανός παρίστανε τον Μέσι και κοιμήθηκε με 23 γυναίκες. Ένας Ιρανός λέγεται ότι εκμεταλλεύτηκε την ομοιότητα του με τον αστέρα του ποδοσφαίρου για να «πείθει» γυναίκες να κοιμηθούν μαζί του. 

Ωστόσο, την είδηση αυτή έρχεται να διαψεύσει ο ιδιος μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι οι φημες δεν ισχύουν και ότι του προκάλεσαν πρόβλημα. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Γεια σας φίλοι, μια ψευδής είδηση ​​για εμένα είναι δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το ότι κοιμάμαι με 23 γυναίκες επειδή νόμιζαν ότι ήμουν ο Λιονέλ Μέσι. 

Μην παίζετε με τη φήμη και την αξιοπιστία των ανθρώπων. Όλοι γνωρίζουμε το γεγονός ότι αν συνέβαινε πράγματι σε κάποιον, θα υπήρχαν κάποιες καταγγελίες και θα οδηγούσαν στη δίωξή μου. Αυτό θα ήταν μια καταστροφή και μια καταστροφή διεθνούς διαστάσεις. Εάν αυτή η είδηση ​​ήταν αλήθεια, θα ήμουν στη φυλακή αυτή τη στιγμή. Μην το πιστεύετε, δεν είναι αλήθεια. Θα κάνω τα πάντα για να το καταπολεμήσω νομικά και να βεβαιωθώ ότι το όνομά μου θα διαγραφεί. 

Τα νέα διαδίδονται στις μουσουλμανικές χώρες και ήταν μια καταστροφή. Με παρενοχλήθηκαν σοβαρά γιατί απελευθέρωσε όλο τον κόσμο πάνω μου. Η οικογένειά μου με παρενόχλησε επίσης, αλλά η επίθεση του λαού είχε μεγαλύτερη επιρροή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.