Ηρακλής: «Ζητάμε τη συμπαράσταση των σωματείων της πόλης για να στεγάσουμε προσωρινά την ομάδα»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Το καυτό θέμα του Καυτανζογλείου απασχολεί την επικαιρότητας του Ηρακλή, καθώς το στάδιο, όπως φαίνεται δεν θα είναι έτοιμο προς χρήση από τους "κυανόλευκους" τις πρώτες αγωνιστικές της Super League 2, με την ΠΑΕ να ζητάει τη συμπαράσταση των σωματείων της πόλης για να βρει η ομάδα μια προσωρινή "στέγη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Όλοι στην πόλη γνωρίζουμε ότι το κρατικό στάδιο Καυτατζόγλειο δε λειτουργεί τα τελευταία δυο χρόνια. Δίκη μας Εκτίμηση είναι ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμη για να αφήσουν τον Ηρακλή να αγωνιστεί στην πραγματική έδρα του κι έτσι η ομάδα μας στην πιο κρίσιμη περίοδο μένει άστεγη κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ανυπολόγιστης αξίας οικονομική ζημιά που προκάλεσαν οι άνθρωποι του Καυτατζογλείου, σε μια εποχή που η ομάδα παλεύει να πετύχει την εξυγίανσης της.

Ενόψει όλων αυτών ζητάμε τη συμπαράσταση των σωματείων της πόλης μας προσφέροντάς μας μια προσωρινή λύση για να μπορέσουμε να στεγάσουμε την ομάδα μας παίζοντας λίγους αγώνες στα εντός έδρας παιχνίδια μας».

Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη (28/8) έγινε παρέμβαση της αυτόνομης Θύρας 10 στο "αέρα" του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Χωρίς Ανάσα", εκφράζοντας το δίκαιο αίτημά της και όλων των κυανόλευκων οπαδών, να αγωνιστεί ο Ηρακλής στη φυσική του έδρα, το Καυτανζόγλειο, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2 στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtub

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.