Ηρακλής: Υποδέχεται τον Έσπερο Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδας

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει σήμερα ο Ηρακλής. Οι κυανόλευκοι για την 1η αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας υποδέχονται τον Έσπερο Λαμίας στο Ιβανώφειο δίχως όμως την παρουσία φιλάθλων τους λόγω τιμωρίας.

Ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας υποβλήθηκε σε θεραπεία και η συμμετοχή του στην σημερινή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.  Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Νίκος Δημαλής, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ομάδα της Λαμίας. Η αναμέτρηση στο Ιβανώφειο θα ξεκινήσει στις 17:00.

«Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή σε επίσημη αναμέτρηση θα κάνει σήμερα ο Πέταρ Αλεξιτς.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Έσπερο. «Χτίζουμε κουλτούρα να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με τον Έσπερο Λαμίας, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας. 

Από την άλλη πλευρά θα δώσουμε όλο μας το ‘είναι’ για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Και φυσικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια Κυπέλλου για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα, που αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.