Ηρακλής VS Καβάλα: Για την πρώτη νίκη: Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής κοντράρεται με την Καβάλα(5/10, 15:00), στη Χαλάστρα για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ενώ η αναμέτρηση πέρα από τη ραδιοφωνική κάλυψη του Metropolis 95.5, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β' (0-0) και την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τους Μαρκετζιάνι και Σιούτα.

Η αποστολή του Ηρακλή
: Δημήτρης Στουρνάρας, Μάκης Γιαννίκογλου, Χρίστος Τασουλής, Κυριάκος Κιβρακίδης, Αντώνης Αναστασίου, Πέτρος Καλουτσικίδης Γιώργος Σιδεράς, Γουϊλιαμ Κλάους, Απόστολος Διαμαντής, Στέφεν Χαμμόντ, Αντώνης Παπασάββας, Αντονί Μπελμόντ, Μανώλης Πατράλης, Σέκ Ντουκουρέ, Γιώργος Τσιντώνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Χοσέτε Μιράντα, Φακούντο Μπερτόγλιο, Κριστιάν Κούστα, Θόδωρος Τσιριγώτης, Χιμένεθ Αλβάρο, Ηλίας Μωϋσίδης.



Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Καβάλα γνώρισε την ήττα
στην πρεμιέρα από την ΑΕΛ, με 2-1, ενώ την επόμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στην Καβάλα. Υπενθυμίζεται ότι μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση στο Κύπελλο, στη Μυτιλήνη, με κουραστικό μάλιστα ταξίδι... 

Η αποστολή του ΑΟ Καβάλας: Αστράς, Ιωαννίδης, Μίσκοβιτς, Δερμιτζάκης, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Πάσαγιτς, Ιτσιος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος, Σμίλτος, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Ολιβέιρα, Σπανουδάκης, Κασέμι, Παπαδόπουλος, Εμπούκα, Γκέκας, Α. Δερμιτζάκης, Μπόγνταν, Κόμλιας...


Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν το... τραπέζι στην ποδοσφαιρική ομάδα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.