Ηρακλής: Βλέπει και Μαξιμιλιάνο Κουάδρα

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Επιμέλεια: Παύλος Κερασιώτης

Ο Μαξιμιλιάνο Κουάδρα έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Βοιωτίας, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1.

Ο 29χρονος επιθετικός εξετάζεται από τον Ηρακλή, ο οποίος θέλει να προχωρήσει σε προσθήκες που θα τον θέσουν φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, και μια εξ αυτών είναι του Κουάδρα, ο οποίος είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με πρόεδρο τότε τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

O Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6/6/1995 κι έχει σπουδαίες παραστάσεις, αγωνιζόμενος σε 68 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του, καθώς επίσης στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην Ελλάδα ο Κουάδρα ήρθε το δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23 και είχε πολύ καλή παρουσία στη Superleague 2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετρώντας 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ. Ο Αργεντινός επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τον Λεβαδειακό να συνεχίσει την καριέρα του και σε 18 ματς μέτρησε πέντε γκολ και μοίρασε μια ασίστ, στην πορεία ανόδου των Βοιωτών στην μεγάλη κατηγορία. 

Ο Κουάδρα αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Ρασίνγκ Κλουμπ, στην οποία επίσης αγωνίστηκε για μία τετραετία (2017-21) στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν οι Ουνιόν Σάντα Φε και Χιμνάσια της Αργεντινής, οι Κορμπελόα και Ουνιόν λα Καλέρα της Χιλής κι έπειτα η Μπάνφιλντ, από την οποία μετακόμισε στην Ευρώπη τον Γενάρη του 2023.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.