Ηρακλής: Τσιλούλης και Ανσαριφάρντ για μία πανίσχυρη ομάδα

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Πρωταθλητισμός και προσπάθεια ανόδου στη Super League 1 από την πρώτη χρονιά είναι ο μεγάλος στόχος του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη.

Αυτός είναι ο στόχος (και) του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη που τέθηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο «Electra Palace» στις 23 Ιουλίου.

Ο νυν χορηγός της ομάδας και μελλοντικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη, έχοντας νοοτροπία νικητή και μεγάλες φιλοδοξίες με τους κυανόλευκους.

Εξ ου και οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται-αισίως έχουν φτάσει τις 16- με αρκετές εξ αυτών να είναι από το «πάνω ράφι».

Οπως μετέφερε το metrosport.gr ο Δημήτρης Σιόβας είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που θέλει ο Ηρακλής για το κέντρο της άμυνας, με τον 35χρονο να συνδυάζει ποιότητα και εμπειρία.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός...

Στη Μίκρα τις τελευταίες ώρες συζητούνται και άλλα «ηχηρά» ονόματα όπως είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη στο τέλος της περασμένης σεζόν και παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αρη αποτελεί «σταθερά» για την επίθεση μίας ομάδας, έστω και αν έχει «πατήσει» στα 34.

Στον Ηρακλή ο ιρανός φορ κάνει «κλικ», αρκεί το κασέ του να είναι σε... λογικά νούμερα, με τον ίδιο να παίζει με «κλειστά μάτια» σε μία κατηγορία όπως η Super League 2.

Δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ

Ακόμη ένα «δυνατό» όνομα που προτάθηκε στον Ηρακλή και δεν μένει αδιάφορο είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο 29χρονος εξτρέμ μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τη Λαμία μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα όμως δεν τον έχει στα πλάνα του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά του έχει μεταφερθεί ότι θα δοθεί δανεικός όπως και ο Ζίνι.

Προ ημερών μάλιστα γράφτηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Αρη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να προχωράει όσο ο Άκης Μάντζιος δεν του εξασφαλίζει χρόνο συμμετοχής που λογικά θέλει ο ποδοσφαιριστής.

Κάτι τέτοιο (σσ χρόνο) θα έχει πολύ στον Ηρακλή, έστω και αν αγωνίζεται στη Super League 2 που αποτελεί και το... αγκάθι μίας πιθανής μετακίνησης με τη μορφή δανεισμού.

Οι καλές σχέσεις όμως που έχει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τον οργανισμό της ΑΕΚ (από το πέρασμά του από την ΑΕΚ Β) ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.