Ηρακλής Το -όχι και τόσο κρυφό- χαρτί στην υπόθεση Μάρα που «δείχνει» αδειοδότηση και… κανένα σκάνδαλο

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Ο Ηρακλής προχώρησε στην αποπληρωμή του χρέους προς τον Μπόγκνταν Μάρα, όπως μετέφερε το Metrosport.gr νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εξοφλήθη και αυτό οδηγεί τους «κυανόλευκους» στην αδειοδότηση, χωρίς κανένα σκάνδαλο και δίχως καμία εκπρόθεσμη διαδικασία. Ο Ηρακλής έχει ένα -όχι και τόσο κρυφό- χαρτί που «δείχνει» αδειοδότηση.

Ο Ηρακλής με κινήσεις του Γ.Σ. που ανέλαβε την όλη διαδικασία, τελείωσε την υπόθεση Μάρα μέσω της εγγυητικής επιστολής και με χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα μέλη του και τον απλό κόσμο.

Οι σχετικές έγγραφες επιβεβαιώσεις υπάρχουν στα χέρια των «κυανόλευκων» από τον νομικό εκπρόσωπο του Ρουμάνου βετεράνου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Παναγόπουλου.

Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε ξεκάθαρα πως η διαδικασία ακολουθήθηκε όπως είχε συμφωνηθεί. Και εδώ έρχεται το… όχι και τόσο κρυφό «χαρτί» του Ηρακλή στην υπόθεση Μάρα.

Όχι και τόσο κρυφό χαρτί, καθώς υπάρχει έγγραφη συμφωνία ανάμεσα σε Ηρακλή και Μάρα από τις 5 Οκτωβρίου του 2023 (άρα πέρα για πέρα εμπρόθεσμη και που τηρήθηκε και επιβεβαιώθηκε) πως θα εξοφληθεί μέσω της εγγυητικής επιστολής.

Όπως και έγινε με την κατάπτωσή της την Τετάρτη (3/7).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.